Hos chokolademesteen har vi en masse lækker chokolade i vores gaveæsker. Herunder kan du finde de forskellige stykker.
REN MARCIPAN
Fremstillet af 60% søde Spanske mandlerOvertrukket med 70% mørk Chokolade
REN MARCIPAN MED GRAND MANIERMarcipanen er tilsmagt den ægte Grand Marnier. Overtrukket med 70% mørk chokolade
MANDEL NOUGAT
Nougat fremstillet af mandler, overtrukket med Fløde chokolade.
FUGLEREDE
Marcipan af spanske mandler, dekoreret med 70% mørk Chokolade
MARCIPAN MED VALNØD
Marcipan af Spanske mandler, dekoreret med valnød
HASSELNØDDE NOUGAT
Den fineste smag af nougat, overtrukket med fløde chokolade
MARCIPAN MED MANDEL
Marcipan af Spanske mandler, dekoreret med en mandel
MARCIPAN MED ABRIKOS
Marcipan bund pålagt abrikosmarmelade overtrukket med 70% mørk chokolade.
VANILLIE CREME
Trøffel rørt med cognac lagt på en bund af lys chokolade overtrukket med flødechokolade.
MARCIPAN MED JORDBÆR
På en bund af marcipan, tilsat jordbær, overtrukket med mørk chokolade.
PISTACIE MARCIPAN
Marcipanen er fremstillet af pistacie nødden, overtrukket med mørk chokolade
MARCIPAN I MADEIRA
Marcipan tilsat Madeira. Overtrukket med 70% mørk chokolade
MARCIPAN MED HINDBÆR
En bund af marcipan påført en dejlig hindbær mos, overtrukket med mørk chokolade
MARCIPAN MED COGNAC
En bund af marcipan samt marcipan tilsat Cognac, overtrukket med 70% chokolade
MARCIPAN MED LAKRIDS
Marcipan med lakrids, overtrukket med fløde chokolade
ESPRESSO TRØFFEL
Trøffel rørt med Mokka- likør cognac og kaffe. Overtrukket med fløde chokolade. Drysset med en snert af kakao.
MARCIPAN MED ORANGE
Overtrukket med 70% mørk chokolade
NOUGAT MED KROKANT
Hasselnødde nougat, overtrukket med fløde Chokolade dekoreret med krokant
BLOMME I MADERA
Marcipanbund sprøjtet med sveskemos og Madera. Overtrukket med vor dejlige 70% Chokolade.
NOUGAT OG MARCIPAN
Overtrukket med fløde chokolade. Der er brugt hasselnødde nougat der giver en fantastisk eftersmag.
ORANGE-NOUGAT TRØFFEL
Orange trøffel rørt med nougat overtrukket med hvid chokolade.
HASSELNØDDEMARCIPAN
Hasselnøddemarcipan, overtrukket med mørk chokolade, pålagt en let ristet hasselnød.
ROM TRØFFEL
Trøffel creme rørt med ægte rom overtrukket med mørk chokolade
CHOKOLADE MUSSE
Chokolade musse på en mørk bund af chokolade, overtrukket med mørk chokolade
CALVADOS TRØFFEL
Trøffel rørt op med Calvados i en skal af mælke chokolade, dekoreret med hvid og lys chokolade.
KIRSEBÆR TRØFFEL
Trøffel rørt med kirsebær likør i en skal af fløde chokolade. Overtrukket med fløde chokolade
CAFÉ MACCHIATO
Café Macchiato-creme sprøjtet på mørk chokoladebund. Overtrukket med mørk chokolade.
ORANGE-KARAMEL TRØFFEL
Trøffel rørt med karamel og orange likør i en skal af mørk Chokolade.
KIRSEBÆR I ROM
Marcipanbund pålagt marcipan rørt med cocktailbær og rom. Overtrukket med 70% mørk chokolade