Chokoladerne

Hos chokolademesteen har vi en masse lækker chokolade i vores gaveæsker. Herunder kan du finde de forskellige stykker.

REN MARCIPAN

Fremstillet af 60% søde Spanske mandler
Overtrukket med 70% mørk Chokolade

REN MARCIPAN MED GRAND MANIER
Marcipanen er tilsmagt den ægte Grand Marnier. Overtrukket med 70% mørk chokolade

MANDEL NOUGAT

Nougat fremstillet af mandler, overtrukket med Fløde chokolade.

FUGLEREDE

Marcipan af spanske mandler, dekoreret med 70% mørk Chokolade

MARCIPAN MED VALNØD

Marcipan af Spanske mandler, dekoreret med valnød

HASSELNØDDE NOUGAT




Den fineste smag af nougat, overtrukket med fløde chokolade

MARCIPAN MED MANDEL

Marcipan af Spanske mandler, dekoreret med en mandel

MARCIPAN MED ABRIKOS

Marcipan bund pålagt abrikosmarmelade overtrukket med 70% mørk chokolade.

VANILLIE CREME

Trøffel rørt med cognac lagt på en bund  af lys chokolade overtrukket med flødechokolade.

MARCIPAN MED JORDBÆR

På en bund af marcipan, tilsat jordbær, overtrukket med mørk chokolade.

PISTACIE MARCIPAN

Marcipanen er fremstillet af pistacie nødden, overtrukket  med mørk chokolade

MARCIPAN I MADEIRA

Marcipan tilsat Madeira. Overtrukket med 70% mørk chokolade

MARCIPAN MED HINDBÆR

En bund af marcipan påført en dejlig hindbær mos, overtrukket med mørk chokolade

MARCIPAN MED COGNAC

En bund af marcipan samt marcipan tilsat Cognac, overtrukket med 70% chokolade

MARCIPAN MED LAKRIDS

Marcipan med lakrids, overtrukket med  fløde chokolade

ESPRESSO TRØFFEL

Trøffel rørt med Mokka- likør  cognac og kaffe. Overtrukket med fløde chokolade. Drysset med en snert af kakao.

MARCIPAN MED ORANGE



Overtrukket med 70% mørk chokolade

NOUGAT MED KROKANT

Hasselnødde nougat, overtrukket med fløde
Chokolade dekoreret med krokant

BLOMME I MADERA

Marcipanbund sprøjtet med sveskemos og Madera. Overtrukket med vor dejlige 70% Chokolade.

NOUGAT OG MARCIPAN

Overtrukket med fløde chokolade. Der er brugt hasselnødde nougat der giver en fantastisk eftersmag.

MARCIPAN MED LAKRIDS

Overtrukket med 70% mørk chokolade

ORANGE-NOUGAT TRØFFEL

Orange trøffel rørt med nougat overtrukket med hvid chokolade.

HASSELNØDDEMARCIPAN

Hasselnøddemarcipan, overtrukket med mørk chokolade, pålagt en let ristet hasselnød.

ROM TRØFFEL

Trøffel creme rørt med ægte rom overtrukket med mørk chokolade

CHOKOLADE MUSSE

Chokolade musse på en mørk bund af chokolade, overtrukket med mørk chokolade

CALVADOS TRØFFEL

Trøffel rørt op med Calvados i en skal af mælke chokolade, dekoreret med hvid og lys chokolade.

KIRSEBÆR TRØFFEL

Trøffel rørt med kirsebær likør i en skal af fløde chokolade. Overtrukket med fløde chokolade

CAFÉ MACCHIATO

Café Macchiato-creme sprøjtet på mørk chokoladebund. Overtrukket med mørk chokolade.

ORANGE-KARAMEL TRØFFEL

Trøffel rørt med karamel og orange likør i en skal af mørk Chokolade.

KIRSEBÆR I ROM

Marcipanbund pålagt marcipan rørt med cocktailbær og rom. Overtrukket med 70% mørk chokolade